«Львівтеплоенерго» замовило труб на 25 мільйонів
28.07.2014   //  

КП «Львівтеплоенерго» 22 липня за результатами тендеру уклало угоду з корпорацією «Енергоресурс – Інвест» на придбання труб на суму 24,47 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено труби сталеві попередньотеплоізольовані для теплових мереж та комплектуючі до них (перелік товару див. у таблиці).

Корпорацію «Енергоресурс – Інвест» контролює Іван Ніронович. Його син Назар Ніронович на останніх місцевих виборах балотувався до Львівської міськради від Партії регіонів.

Пропозиція «Енергоресурс – Інвест» не була найдешевшою. ТОВ «Перший трубний завод» хотів за товар 20,31 млн грн. Однак окрім ціни замовник також враховував умови розрахунків. Відомо, що «Перший трубний завод» погоджувався на відтермінування розрахунку на 10 календарних днів.  Тоді як «Енергоресурс – Інвест» запропонувала відтермінування на 365 к.д.

«Перший трубний завод» належить ТОВ «Амма-КБ», якою в свою чергу володіють Ганна Борисенко і Лідія Мартинюк. Ганна Борисенко є дружиною екс-депутата Київської міськради Семена Борисенка. У міськраді Борисенко був замголови комiсiї з питань ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу.