Як замголови Держрезерву відреагував на питання журналіста про його роботу на Курченка (фото)
24.07.2014   //  
Сергій Варламов у момент, коли журналіст питає його на камеру про роботу у структурах Сергія Курченка.

Сергій Варламов у момент, коли журналіст питає його на камеру про роботу у структурах Сергія Курченка.

Заступник керівника Держагенства резерву України Сергій Варламов раніше очолював відділ природного газу в групі компаній Сергія Курченка. Про це пише Денис Бігус на «Yanukovychleaks» із посиланням на документи, відновлені проектом «Канцелярська сотня».

Ім’я Сергія Варламова зазначене у роздруківці списку телефонних номерів керівництва групи. Номер «керівника відділу природного газу» Сергія Варламова співпадає з номером, вказаним на його візитці замдиректора Держрезерву.

Згідно з інформацією офіційного сайту Держрезерву, Варламов був призначений заступником керівника агентства у грудні 2012 р. Раніше він працював у приватних компаніях, пов’язаних з торгівлею нафтою й газом. У 2010 р. обіймав посаду заступника керівника з питань газопостачання Київської філії ДП «Нафтогазмережі».

Характерно, що інформація про діяльність Варламова з 2010 по 2013 р. на офіційному сайті відсутня.

Коментуючи свою діяльність у цей період, Варламов повідомив, що до приходу в Держрезерв був безробітним. «Не працював узагалі. Не міг знайти роботу. У мене останнє місце роботи була «Нафтогазмережа» (ДП «Нафтогаз України»), компанія, котра була в той час ніби як антифірташівська. Основне її завдання було як би. Тому в мене проблеми з працевлаштуванням», – сказав Варламов.

Роботу в структурах Сергія Курченка Варламов повністю відкинув.