Половина з 2 мільйонів на вирубку лісу під Києвом відійде «литвинівцю»
18.07.2014   //  

ВП НУБіП «Боярська лісова дослідна станція» 14 липня уклала угоди на послуги по заготівлі деревини на суму 2,04 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Усього до кінця року мають заготовити 24852 м3 деревини. Вирубку проведуть у Боярському і Плисецькому лісництвах, у соснових секціях.

Найбільше замовлення вартістю 960 тис грн. дісталося ТОВ «Ресурсліс», що засноване 14 квітня цього року. Оголошення про даний тендер у ВДЗ опублікували 27 травня.

Фірму очолює Євгеній Мостипан, раніше відомий як один із лідерів організації Народної партії у м.Василькові (Київська область). Власниками підприємства значаться Марина Мостипан і Валерія Базунова.

Раніше Мостіпан був директором інших заготівельних підприємств ТОВ «Техніка-Ка» і ТОВ «Благоустрій-К», обидва перебувають в стані припинення.

Решта підрядів розподілені між підприємцями: Володимир Комар – 342 тис грн., Олександр Пазюра – 292 тис грн., Іван Коваль – 242 тис грн., Анатолій Нижник – 121 тис грн., Сергій Бондаренко – 79 тис грн.