Кличко прийматиме гостей скромніше за Попова: без VIP-теплоходів
18.07.2014   //  

Апарат КМДА 10 липня уклав угоду з ТОВ «Туристична компанія «Київський супутник» на послуги прийому іноземних гостей. Вартість угоди складає 877 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Гостей КМДА мають поселяти у готелі «InterContinental Kyiv», «Опера», «Хаятт Ридженси Киев», «Прем’єр-Палац», «Fairmont Kyiv», «Radisson Blu Kiev», «Radisson Blu Podil Hotel», «Дніпро», «Royal City», «Royal de Paris», «Рів’єра», «Podol Plaza», «Старо», «City Hotel», «Ibis Hotel» або еквівалент. Крім того, вимагається, щоб готелі не були перевантажені іншими почесними гостями та проведенням важливих заходів, здатних ускладнити обслуговування гостей столичної адміністрації.

Харчування замовлено у ресторанах «Біблос», вул. Артема, 20, «Липський особняк», вул. Липська, 15, «БельVедер», вул. Дніпровський спуск, 1, «Лео Клаб», Паркова дорога, 20,«Маріо», вул. Л.Толстого, 14а, «Княжий Град», вул. Велика Житомирська, 2, «Прага», пр. академіка Глушкова, 1, «Монако», вул. Велика Житомирська, 20.

Меню обіду чи вечері включає в себе: холодну та гарячу закуски, салат, першу страву, другу страву з м’яса, птиці чи риби з гарніром, десерт, хлібобулочні вироби. Напої включаються до вартості обідів і вечерь виходячи з норм: віскі, коньяк – 75 г, горілка – 150 г, вино – 170 г, шампанське, мартіні – 200 г, сік – 0,25 л, вода мінеральна – 0,33 л, чай та кава – порція. Клієнти самостійно обирають конкретні страви та напої з меню ресторану.

Розраховуючи вартість прийомів, фуршетів, банкетів претендент має виходити з української та європейської кухні. При цьому меню гостей включає в себе: холодні та гарячі закуски, гарячі страви з м’яса, птиці чи риби, десерт, хлібобулочні вироби. Розрахунок вартості має здійснюватись виходячи з норм: страви в асортименті для прийому – 700 г на одну особу; страви в асортименті для фуршету, банкету – 1000 г на одну особу.

Для членів делегації передбачені екскурсії «Головна площа України», «По Андріївському узвозу», «По Києво-Печерській лаврі».

Транспортне обслуговування надаватимуть легкові авто (типу Mercedes-Benz S-класу, BMW 7-ї серії, Audi A8, Lexus LS, Nissan Infinity-Q45), мікроавтобуси на 16-19 місць (типу Мерседес Sprinter, Vario, Iveco Daily), екскурсійні автобуси на 45-50 місць (Mercedes-Benz O 350, O 303, O 560 або еквівалент).

Також фірма-підрядник забезпечуватиме переклад, обладнання для проведення конференцій, музичний супровід урочистих заходів і послуги групи супроводу у національному вбранні для церемоній зустрічей і проводів та покладання квітів.

Минулого року у травні КМДА уклала аналогічний контракт на 1,33 млн грн. Тоді для проведення «урочистих заходів під час прогулянки Дніпром» замовляли оренду двох теплоходів V.I.P. класу загальною пасажиромісткістю 150 – 200 осіб (не менше ніж 150 фуршетних та 80 банкетних місць в одному салоні).

За даними ВДЗ, з 2008 року підряди КМДА на прийом іноземних гостей регулярно отримує ТК «Київський супутник». Засновниками цієї компанії є Павло Маркелов, Олександр Колихан, Тетяна Хмелініна, Ганна Покотилова, а також Світлана та Анатолій Солов’яненки – вдова та син видатного оперного співака Анатолія Солов’яненка.