Донецькі шляховики купили у «смотрящего» Януковича бітуму на 31 мільйон
07.07.2014   //  

КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» м.Донецька 27 червня уклало угоду з ТОВ «Укрексимгруп» на постачання бітуму. Вартість угоди складає 30,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Всього замовлено 2 800 тонн бітуму нафтового дорожнього 60/90 за ціною 10 998 грн/т.

Це дорожче від ціни, за якою 4 липня на аукціоні продала бітум «Укртатнафта» – 7 602 грн./т.

«Укрексимгруп» зареєстрована на донеччанина Василя Бахчисарая. В Єдиному держреєстрі юридичних осіб компанія вказала контактний номер (062) 389-74-14, який використовує ДП «Металінвест» з корпорації «DMS» депутата Донецької міськради Андрія Альоші.

За даними ЗМІ, Альоша був представником Партії регіонів, призначеним приглядати за Запорізькою областю. Він також був радником директора держпідприємства «Магарач», на землі якого побудовано «Чайний будиночок» Віктора Януковича.

«Укрексимгруп» почала вигравати тендери з кінця лютого цього року. Наразі сума отриманих замовлень складає 55,43 млн грн., усі від КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» м.Донецька.

Єдиним конкурентом на торгах стало ТОВ «Донбас Дрейдинг» Андрія Ажипи. Відомо, що на парламентських виборах 2012 року Андрій Ажипа був спостерігачем в Луганській області від Партії регіонів.