У Любимівці збудують спорткомплекс за 15 мільйонів – обрано найдорожчих будівельників
27.06.2014   //  

Любимівська сільська рада Дніпропетровського району Дніпропетровської області 17 червня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Укрбудівниця» на реконструкцію будинку культури під районний спортивно-культурний комплекс. Вартість угоди склала 14,89 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено реконструкцію самого будинку з частковим перепланування, а також футбольного поля з установкою трибун та укладання штучного газону. Коли буде готовий спорткомплекс – невідомо, термін виконання замовлення чітко не визначений.

На тендер подавалося сім компаній, однак допущені були тільки двоє учасників – «Укрбудівниця» і ТОВ «Будсервіс-Груп».

Власником фірми «Укрбудівниця» є Андрій Федоров, статутний фонд складає 301 тис грн. За останні шість років «Укрбудівниця» виграла тендерів 23,51 млн грн., в основному це були підряди від «Придніпровської залізниці» вартістю не більше мільйона.

«Будсервіс-Груп» належить Андрієві Здору, раніше має 63 тис грн. статутного капіталу, тендерів не вигравала.

Усі п’ять відхилених компаній пропонували виконати роботи дешевше від переможця – з різницею від 15% до 85%. Пропозиції відхиляли з різних причин – у двох був неправильно розрахований кошторис, двоє не надали розрахунку запропонованої ціни взагалі, двоє учасників також подали неповний пакет документів.