Масове отруєння дітей сталося в санаторії, який належить «регіоналу» Богуслаєву
25.06.2014   //  

Оздоровчий табір ім. Гагаріна в Приморську Запорізької області, у якому днями отруїлись 38 дітей, контролюється структурами народного депутата від Партії регіонів В’ячеслава Богуслаєва.

ДОЗ ім. Гагаріна є філією ПАТ «Тера-гарант». Акціонерами цієї фірми є ПАТ «Мотор січ», ТДВ «Страхова компанія «Мотор гарант» та ще одна фірма, заснована першими двома – ПАТ «Торговий дім «Олена».

«Мотор січ» контролює народний депутат від Партії регіонів В’ячеслав Богуслаэв. Йому належить 15% компанії, він очолював раду директорів підприємства на протязі 18 років. У 2013 році він покинув цю посаду, оскільки тоді в судах було прийнято низку рішень про позбавлення нардепів їх мандатів за сумісництво.

Також крупними акціонерами ПАТ «Мотор січ» є панамський офшор «BusinesshouseHelena, аg» та The Bank of New York Mellon.

Нагадаємо, 23-24 червня в Приморську центральну районну лікарню госпіталізовано 38 дітей з попереднім діагнозом – гастро ентероколіт. Діти перебували в дитячому оздоровчому закладі ім. Ю.А. Гагаріна в м. Приморськ. Всього в дитячому закладі перебуває 295 дітей. Станом на 7 год 25 червня перебіг захворювання дітей – легкого ступеня тяжкості.