Радник Гройсмана отримає на ремонт дитсадка 12,5 мільйони
18.06.2014   //  

Департамент капітального будівництва Вінницької міськради 10 червня уклало угоду з ТОВ «Мур» на капітальний ремонт дошкільного навчального закладу №19 по вул. Малиновського,21. Вартість угоди складає 12,45 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про капітальний ремонт двоповерхової будівлі з підвалом. Заплановане зовнішнє та внутрішнє оздоблення, влаштування головного входу з пандусом, зміна підлоги і даху, встановлення вікон і дверей, проведення побутових мереж, благоустрій території. Заклад розрахований на 170 дитячих місць. Роботи мають провести протягом 2014 року.

Власниками фірми «Мур» є Петро Обіход, Микола Горбатюк та Ігор Козловський, який входить до складу ради підприємців при міському голові Вінниці. За даними ВДЗ, підприємство отримало держзамовлень на 119,41 млн грн.

Наразі обов’язки міського голови до обрання нового мера виконує Сергій Моргунов, секретар міськради. Володимира Гройсмана, який був мером Вінниці, 27 лютого призначили віце-прем’єр-міністром – міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Вінницярембуд» Івана Мінчева, яка вигравала тендери протягом 2008-2010 рр., всього на 3,35 млн грн.