У Макіївці тротуари за 4 мільйони ремонтуватиме брат партнера замголови облавтодору
17.06.2014   //  

Управління міського житлово-комунального господарства Макіївської міськради Донецької області 6 червня уклало низку угод на поточний ремонт доріг і тротуарів. Загальна вартість угод складає 3,85 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До листопада цього року мають відремонтувати внутрішньоквартальні дороги біля будинків, де мешкають інваліди, облаштувати з’їзди для інвалідів, відремонтувати тротуари.

Засновниками фірми «Атлон» є макіївчанин Едуард і Володимир Ковтуни та Олександр Володимирович Ішутін. Останній також відомий як співвласник «Першої Дорожньо-Будівельної Компанії». Цю фірму заснували в 2007 р. Олексій Володимирович Ішутін та Віктор Коркішко, донедавна заступник директора ДП «Донецький облавтодор» і чинний депутат Будьоннівської районної у місті Донецьку ради (Партія регіонів). У жовтні 2012 р. їхні частки в компанії перереєстрували на Олександра Ішутіна й Руслана Северіна.

Згідно з даними «ВДЗ» за останні п’ять років, «Атлон» почав вигравати тендери у травні 2011 р. з того часу фірма отримала підрядів на 24,56 млн грн., усі в Макіївці Донецької області.