Партнер доньки чиновника РДА за чверть мільйона допоможе в пропаганді туризму
14.06.2014   //  

Ренійська районна рада Одеської області 29 травня уклала угоду з ТОВ «Ресурс Консалтинг Партнер» на послуги управління рекламним проектом «SideBySide» вартістю 0,24 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Проект направлено на пропаганду та розвиток туризму у прикордонних регіонах «Галац – Кахул – Рені». Його фінансує Європейський Союз в рамках спільної операційної програми Румунія – Україна – Молдова 2007 – 2013. Послуги замовлено до 15 лютого 2015 року.

Передбачено складання технічної документації, пов’язаної з реалізацією проекту, проведення процедури конкурсних торгів або цінової пропозиції щодо закупівель товарів та виконання робіт та послуг, відповідно до бюджету грантового контракту, супровід фінансової частини проекту, забезпечення технічної та фінансової звітності та ін.

Компанія «Ресурс Консалтинг Партнер» зареєстрована у квітні 2013 року. Засновниками значаться Ігор Бабаян і Валентин Строя.

Ігор Бабаян є керівником Агентства транскордонного співробітництва «Єврогрегіон Нижній Дунай» Одеської обласної ради.

Валентин Строя є керівником і співзасновником МГО «Нове покоління Європи» разом з Жоржеттою Бєлалі, чий батько Микола Бєлалі є начальником відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та розвитку інфраструктури Ренійської райдержадміністрації.