Філія «Укртрансгазу» розіграла 15 мільйонів між колишніми сусідами-однотелефонниками
11.06.2014   //  

Філія «БМФ «Укргазпромбуд» ПАТ «Укртрансгаз» 3 червня за результатами тендеру уклала угоди з ТОВ «Єврокор Плюс» на постачання антикорозійних матеріалів на загальну суму 15,06 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про систему XUNDA «Т 600» (виробник – Китай). Це стрічка, якою обклеюють підземні та наземні трубопроводи для захисту від вологи.

Усього замовлено 209 т за ціною 71 904 грн./т., в ціну окрім самої стрічки одразу враховано бітумно-бутилкаучуковий праймер (ґрунтовку).

Цей тип захисної стрічки «Укргазпромбуд» закуповує у фірми «Єврокор Плюс» уже другий рік поспіль. Минулого року її замовляли по 51 360 грн./т. Тоді гривня коштувала у півтора рази дешевше ніж зараз.

Власниками фірми «Єврокор Плюс» є Павло Шалимінов і ПП «Град-Інвест» Сергія Полтавця.

Наразі фірма приписана у Світловодську Кіровоградської області, разом з тим реєстрували її в Кременчуку за адресою вул.Сумська, буд 69, кв. 7. У цій квартирі вона була зареєстрована щонайменше до кінця минулого року – на тендер «Укргазпромбуду» по закупівлі цієї ж стрічки вона подавала ще цю адресу. Окрім того увесь в цей період фірми мала контактний номер (05366) 203-91 (наразі змінено).

З осені 2012 р. у сусідню з «Єврокором» квартиру – вул.Сумська, буд 69, кв. 1, перереєстровується ТОВ «Картас» Олега Куроп’ятника. Хоча квартири різні, новий номер телефону «Картас» реєструє той самий – (05366) 203-91. За даними ЄДР і адреса, й телефон досі закріплені за «Картасом».

На цьому тендері «Укргазпромбуду» єдиним конкурентом «Єврокору» став саме «Картас».

За останні шість років «Єврокор Плюс» виграв тендерів на 29,30 млн грн., з урахуванням нинішнього, «Картас» – жодного.