Спортклуб військових розтендерив між знайомими півмільйона на прибирання
07.06.2014   //  

Центральний спортивний клуб Збройних Сил України 30 травня уклав низку угод з ТОВ «Клін Тех» на послуги прибирання. Вартість угод складає 0,53 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено послуги з комплексного прибирання приміщень та прилеглих територій гуртожитку ЦСК Збройних сил України, мийка фасаду, а також висотні роботи з вологого прибирання спортзалів та комплексне прибирання приміщень будівлі спорткомплексу ЦСК Збройних сил України.

Власниками «Клін Тех» є Юлія Паєвська та Ірина Носенко. На тендері компанія вказала своїм номер телефону (044) 585-22-12, який також використовуєТОВ «Юкрейн Фесіліті МенеджментГруп». Власниками останньої є Олександр Михайленко і Олександр Бардачов, яким також належить ПП «Ден», яке брало участь у цьому тендері.

Ще одним учасником торгів було ТОВ «Імпел Гріффін Груп», яким володіють польська компанія «Імпел Клінінг», Віталій Опанасюк і В’ячеслав Реуцький.

Відомо, що в січні цього року Центральний спортклуб ЗСУ вже проводив тендер на прибирання адмінбудівлі, басейну і спорткомплексу. Тоді всі підряди на 0,96 млн грн. отримало ПП «Ден», яке виграє тендери на прибирання цього спортклубу з 2011 року. Тоді двома конкурентами стали вже згадані ТОВ «Імпел Гріффін Груп» і ТОВ «Беккер-Україна» Юлії Паєвської, на котру зареєстроване «Клін Тех».