Рідній фірмі чиновника мерії додали 200 тисяч на басейн у Донецьку
04.06.2014   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 27 травня уклало угоду з ТОВ «Лайтгруп» на капітальний ремонт ремонт басейну Донецького багатопрофільного ліцею №37. Вартість угоди складає 211 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за процедурою закупівлі в одного учасника. Замовник повідомив, що «Лайтгруп» вже отримувала підряд на ремонт цього басейну за результатами відкритих торгів. У процесі виконання договору з’ясувалася потреба у додаткових роботах. А саме необхідно відремонтувати перехід між будівлею школи та басейну для того, щоб школярі могли заходити в приміщення басейну безпосередньо зі школи. Ремонтні роботи включають ремонт штукатурки поверхні стін, стяжок підлоги, закладку цеглою віконних прорізів, шпаклівку та фарбування стін і стель, укладку плитки, ремонт дверних блоків, улаштування електричного щита, покриття підлоги лінолеумом з плінтусом, фарбування трубопроводів, улаштування гіпсокартонних коробів для захисту трубопроводів та стояків тощо. Оскільки ці роботи є технічно пов’язані з попередніми, то було вирішено провести закупівлю в того самого підрядника.

Співвласником фірми «Лайтгруп» разом з Олександром Семеновим був Костянтин Савінов, керівник головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міської ради. Згодом частку Савінова переоформила на Михайла Семенова.

Враховуючи останній тендер, вартість ремонтних робіт по цьому басейну вже складає 1,60 млн грн. Компанія «Лайтгруп» почала вигравати тендери у 2010 році після призначення Савінова керівником управління благоустрою Донецької міськради, загалом за цей час зібрала підрядів на 5,48 млн грн.