Половина з 49 мільйонів на оздоровлення дітей Одеси відійде «регіоналам»
22.05.2014   //  

Одеське обласне відділення Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності 12 травня уклало угоди на послуги оздоровлення дітей. Загальна вартість угод складає 49,20 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Всього замовлено 10 040 путівок на літні місяці. Тривалість оздоровчої зміни 21 календарний день. Відстань від моря до території дитячого закладу оздоровлення має становити до 1 км., з обов’язковим щоденним перебуванням дітей на морі. Передбачені п’ятиразове харчування, організація, перевезення дітей до місця розташування закладу, медобслуговування і страхування.

КП «Оздоровча база відпочинку «Глобус» отримає 6,46 млн грн. за 1350 путівок, КП «Дитячий оздоровчий заклад «Зорька» отримає 5,96 млн грн. за 1250 путівок.

Приватне підприємство «Курортне об’єднання «Перлина Чорномор’я» заплатять 11,57 млн грн. за 2400 путівок. Власником компанії є депутат Сергіївської селищної ради від Партії регіонів Ігор Вовченко.

ТОВ «Курортне об’єднання «Сонячний берег» отримає 12,67 млн грн. за 2640 путівок. Директором цієї фірми є депутат Сергіївської селищної ради від Партії регіонів Сергій Шелестенко. Власником записана Світлана Шелестенко.

Єдиний підрядник, що надаватиме послуги відпочинку не в Одеській області – підприємець Андрій Литвинов. У нього придбали путівок на 11,54 млн грн. у табори, розташовані у Миколаївській області.