Рідна фірма батька «свободівця» за два роки освоїть 150 мільйонів на дорогах
21.05.2014   //  

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області 12 травня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Техно-Буд-Центр» на поточний дрібний та середній ремонт автомобільних доріг державного та місцевого значення. Вартість угоди складає 150 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовлено до кінця 2015 року коштом державного бюджету.

Список доріг не оприлюднений. Техзавданням передбачено засипання пробоїн і ям, влаштування водовідвідних канав, укріплення узбіч, ремонт дорожнього покриття, встановлення металевого бар’єрного огородження, заміна дорожніх знаків та ін.

Власниками «Техно-Буд-Центр» є Григорій Процик та Євгенія Сива. До кінця 2012 року частка Євгенії Сивої належала Любомиру Грегоращуку, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.

Єдиним конкурентом на торгах стало ПАТ «Хмельницьке ШБУ – 56» Галини Ставчанської.

Учасники подали на торги однакові цінові пропозиції, але оцінка замовника також включала умови розрахунків (10%). Водночас умови розрахунків, запропоновані учасниками, у протоколі не опубліковані.

З початку 2014 року Служба автомобільних доріг у Тернопільській області провела тендерів на утримання і поточний ремонт доріг на суму 285 млн грн., з них 165 млн грн. виграло ТОВ «Техно-Буд-Центр», решту підрядів отримало ДП «Тернопільський облавтодор».