Оточення «регіонала» взяло 34 мільйони на дороги поряд з Кальміусом
21.05.2014   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 14 травня уклало угоди з ПП «Стройсервис» на реконструкцію автодоріг. Загальна вартість угод складає 33,51 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансуються з місцевого бюджету і мають бути виконані до кінця 2015 року.

Найбільше 18,01 млн грн. коштуватиме реконструкція набережної річки Кальміус від пр.Дзержинського до пр.Павших комунарів у Ворошиловському та Калінінському районах. Передбачені підготовчі роботи, загальнобудівельні роботи з реконструкції набережної, розчищення русла річки Кальміус, улаштування зовнішнього освітлення, улаштування комунікацій відеоспостереження із відповідним обладнанням; благоустрій та озеленення території, улаштування тимчасових споруд тощо.

Ще 8,89 млн грн. заплатять за реконструкцію автодороги по пр.Павших Комунарів від річки Кальміус до вул.Лівобережна в Калінінському районі. Заплановано підготовчі роботи, реконструкцію автомобільної дороги, улаштування зовнішніх інженерних мереж, будівництво водопроводу Д=500мм, реконструкцію світлофорного об’єкту на перехресті просп. Павших комунарів із вул.Лівобережною.

Також 6,61 млн грн. «Стройсервис» отримає за реконструкцію автодороги по вул.Лівобережна від пр.Дзержинського до пр.Павших Комунарів в Калінінському районі. Договором передбачені підготовчі роботи, реконструкція автодороги, будівництво водопроводу Д=400мм по вул.Лівобережна від проектованого по пр.Павших комунарів водопроводу Д=500мм до пр.Дзержинського, реконструкція світлофорного об’єкту на   перехресті пр.Дзержинського із вул.Лівобережною.

Фірма «Стройсервис» записана на донеччанина Анатолія Афанасьєва. Ця фірма відома тим, що брала участь у тендерах разом із ТОВ «Афстрой», директором якої був Володимир Малишенко, який у 2011 році працював головним інженером «Стройсервіс» і представляв цю компанію на торгах.

Афанасьєв також є співзасновником «Стройартель» разом із Олександром Кривенком. Обидві фірми зареєстровані в одному будинку (Донецьк, вул. Куйбишева, 139-А). Кривенко був співзасновником ТОВ «Донецька асоціація будівельників», коли її очолював Олександр Бутов, партнер по ТОВ «Міські віконні системи» депутата Донецької міськради від Партії регіонів Івана Гветадзе.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було ТОВ «Данком» Андрія Довгопола.