Фонд держмайна знову розіграв 300 тисяч на зв’язок між «рідними» фірмами
15.05.2014   //  

Фонд державного майна України 15 травня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Анлімітед Телеком» на послуги з налаштування і підтримки корпоративної мережі державних органів приватизації. Вартість угоди склала 300 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовлено до кінця року, оплачують їх з державного бюджету.

Загалом на тендер прийшло чотири компанії. Пропозицію «Укртелекому» відхилили як таку, що не відповідає технічним умовам закупівлі, відтак учасників лишилося троє: «Анлімітед Телеком», ТОВ «Дабл-Ю Нет Україна» і ТОВ «Універсальна мережева компанія». Найдешевшою була пропозиція останньої фірми, її акцептували, однак за невказаних причин угоду так і не підписали. Зрештою підряд отримав «Анлімітед Телеком».

Власником фірми-переможця з 2012р. є Дмитро Плужнік, а «Дабл-Ю Нет Україна» тоді ж була переписана на Олега Василенка. Разом з тим обидві фірми заснував один і той же Олексій Клещевніков. Фірми приписані в сусідніх офісах – на Каквідзе 14-в, перша в офісі №2, друга – №4, а в ЄДР у них досі вказаний спільний контактний номер (80636161148) і факс (80445930200).

При чому на цьому тендері обидва учасники вказали інший телефон, однак знову один на двох.

Нагадаємо, що саме ці дві фірми розіграли аналогічний тендер ФДМУ минулого року, отримавши замовлення на 500 тис грн., хоча інший учасник пропонував утричі дешевше – відхилили його через неврахування змін до техзавдання, які зробили напередодні розкриття припозицій.