У Коломойського виділили 4 мільйони на охорону ОДА і облради
13.05.2014   //  

КУ «Адміністративне управління Дніпропетровської облради» 6 травня уклало угоди на послуги охорони. Загальна вартість угод складає 3,68 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більшу частину підрядів отримала Рота міліції охорони УДСО при ГУ МВС України в Дніпропетровській області. Зокрема 1,50 млн грн. за охорону будівлі ОДА і 1,92 млн грн. за охорону будівлі облради, автостоянки і виставкового комплексу «Парк ракет».

Ще 0,27 млн грн. отримає ТОВ «Агентство Арсенал» за охорону адміністративної будівлі по вул. Набережна Перемоги, буд. 26. Відомо, що тут розміщуються управління пенсійного фонду ОДА і управління праці і соцзахисту ОДА.

«Агентство Арсенал» заснували Ірина Давидова, Олександр Кононов, Микола Скрипачов, Євгеній Кондратенко та Ігор Мироницький. У свій час Ірина Давидова була зареєстрована за однією адресою з Миколою Біланом, який працював директором ПП «Детектив», яким володіє Микола Гораш, депутат Жовтневої райради у м.Дніпропетровську від ВО «Батьківщина», екс-заступник начальника відділу УБОЗ УМВС України в Дніпропетровській області. До цього «Агентство Арсенал» тендерів не вигравало.