Партнер зятя Захарченка отримає від донецьких мільйон за ремонт комп’ютерів
06.05.2014   //  

Головне управління юстиції у Донецькій області Мін’юсту України 23 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «АМІ» на ремонтування комп’ютерів і периферійного устаткування. Вартість угоди складає 1,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Договором передбачено ремонт обчислювальних машин, моніторів, копіювальної і друкувальної техніки, регенерацію і заправку картриджів та ін.

Першозасновником фірми «АМІ» був Анатолій Нозік, який також є співзасновником фірми «Центр управління бізнесом» разом з Іллею Нехаєвим – зятем екс-міністра внутрішніх справ Віталя Захарченка. Основним власником фірми сьогодні записана панамська корпорація «Фьюст трейдінг інвестмент корп.», директором залишається Анатолій Нозік.

З моменту заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році фірма «АМІ» отримала державні підряди щонайменше на 141,96 млн грн.

Удвічі дешевшу заявку ТОВ «УКРСіТі» Олексія Цвеліка замовник відхилив, оскільки в пропозиції відсутнє посилання на врахування вартості запчастин, які використовуються при ремонтуванні комп’ютерів і периферійного устаткування.