Звичайний непотизм: син, брат та водій заступника Генпрокурора Голомши отримали підвищення (фото)
28.04.2014   //  
Заступник Генпрокурора Микола Голомша

Заступник Генпрокурора Микола Голомша

Після призначення першим заступником Генпрокурора Миколи Голомші у лютому цього року його близькі отримали кадрові підвищення.

25 квітня начальником Головного управління МВС у Київській області став брат прокурора Ярослав Голомша. До 2010 року він очолював Рівненське УМВС.

18 лютого начальником ДАІ Львівської області став Степан Харабара. За даними представника ГО «Дорожнiй контроль» Сергiя Круглова, Харабара «був водiєм нинiшнього заступника генпрокурора Миколи Голомшi. Вiдтодi й почалося його сходження щаблями кар’єри. Протягом лише року вiн дiстав кiлька звань i став начальником обласної ДАI».

Харабара вже очолював львівське ДАІ у 2009-2010 роках. Микола Голомша у 2007 році очолював прокуратуру Львівської області, а потім був призначений заступником Генпрокурора. З 2010 року Голомша був військовим прокурором Центрального регіону, поки в.о. Генпрокурора Олега Махніцького («Свобода») не повернув його до Генпрокуратури.

Син Миколи Голомші Андрій до останнього часу працював заступником прокурора Солом’янського району Києва. 17 квітня його було призначено заступником прокурора міста Львів.

Нагадаємо, раніше у Генпрокуратурі також було розповсюджені непотичні зв’язки. Голова управління кадрового забезпечення Генпрокуратури Юрій Дьомін є сином екс-Генпрокурора Михайла Потебенько. Також робили кар’єру люди, пов’язані з екс-генпрокурором Олександром Медведьком, нардепами від Партії регіонів Сергієм Ківаловим та Григорієм Смітюхом. Докладніше про родинні зв’язки прокурорів.

Син замгенпрокурора Андрій Голомша

Син замгенпрокурора Андрій Голомша

Брат замгенпрокурора Ярослав Голомша

Брат замгенпрокурора Ярослав Голомша

 

Колишній водій замгенпрокурора Степан Харабара.

Колишній водій замгенпрокурора Степан Харабара.