Фірма завищила вартість труб при будівництві газопроводу на Чернігівщині
18.04.2014   //  

Суд стягнув з ТОВ «Укрпідводтрубопровідбуд» 171 тис грн. на користь державного бюджету. Про це свідчить рішення Господарського суду Київської області від 1 квітня.

Суд дійшов висновку, що фірма на вказану суму завищила вартість матеріалів при проведенні будівництва підвідного газопроводу до с. Плиски Борзнянського району (Чернігівська обл.).

«Укрпідводтрубопровідбуд» закупив труби та сигнальні стрічки «Газ» на 292 тис грн., а в актах виконаних робіт вказав суму 463 тис грн. Завищення ціни виявила ревізія Контрольно-ревізійного управління.

Для будівництва газопроводу у вересні 2008 року фірму найняло Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації. Фінансування робіт здійснювалося за рахунок субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на газифікацію.

Засновниками ТОВ «Укрпідводтрубопровідбуд» є киянин Юрій Марусич (99%) і одеське ТОВ «Компанія з управління активами «Афіна-Інвест», яким володіє Надія Басович. «Укрпідводтрубопровідбуд» зареєстроване у смт. Макарів Київської обл.