У розкішному кабінеті Клименка був ринг, де бійці без правил бились на очах високопосадовців
14.04.2014   //  

Екс-міністрів доходів і зборів Олекандр Клименко влаштував у своєму кабінеті майже «Межигір’я», передають «Подробности».

Із кабінету для звичайних гостей є двері у «інший світ», де відпочивало керівництво Міндоходів і члени президентської родини.

Окрім традиційного золота у інтер’єрах і люстр із кристалами «Сваровські», є у кабінеті Клименка боксерський ринг.

«Тут збирались високопосадовці, які робили ставки. Привозились бійці для боїв без правил. Це спортивний тоталізатор.Це належить до чемпіонських рингів, дороге обладнання. Дорогі груши. Я не берусь оцінювать, але ті оцінщики, які тут були з нами так, вони сказали, що це дуже і дуже дорого», – говорить головний по інформації і комунікації Міндоходів Віктор Петрович.

Також після важкого трудового дня екс-міністр відпочивав у сауні, джакузі із під світкою, масажному столі і навіть у креосауні.

«Це щось схоже на Угледар. Можливо, хтось відродив свої рідні краї. У донецькій області є соляна шахта», – додає Віктор Петрович.

Комісія з фінансового моніторингу з’ясувала, що президент Янукович і наближені до нього чиновники за допомогою Клименка провели повз державну казну – 77 мільярдів гривень.