«Швидкі» без конкурсу заправлять у «бютівців» на 3 мільйони
14.04.2014   //  

КЗ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської облради 4 квітня уклало угоду з ТОВ «Західенергоресурс» на постачання палива. Вартість угоди складає 3,25 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено бензин А 92 -149670 л. і дизельне паливо – 132570 л. Ціна за літр не оприлюднена.

Тендер проведено за процедурою закупівлі в одного учасника. Замовник послався на нагальну потребу у здійсненні закупівлі у зв’язку з виникненням особливих економічних та соціальних обставин, які унеможливлюють дотримання строків для проведення конкурсних торгів. Несвоєчасне забезпечення служби екстреної медичної допомоги паливно-мастильними матеріалами можуть призвести до зупинки закладу та виникнення соціальної напруги.

«Західенергоресурс» володіє Олег Хомич, депутат Рівненської обласної ради від ВО «Батьківщина» (85%), і ТОВ «РІФ» (15%), співвласниками якого є це й же Олег Хомич, а також Руслан Мальований, екс-депутат Рівненської міськради від БЮТ, Віталій Малашинський і Леонтій Першогуба, чий син Віталій Першогуба є депутатом Рівненської міськради від ВО «Батьківщина»