Радник Гройсмана за 4 мільйони реконструює Музейну площу й поставить пам’ятник Шевченку
14.04.2014   //  

Департамент капітального будівництва Вінницької міськради 1 квітня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Мур» на реконструкцію Музейної площі в Вінниці за 4,41 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця поточного року на площі мають встановити пам’ятник Т.Г. Шевченку, влаштувати оздоблені гранітом підпірні стінки з дерев’яними дошками для сидіння, викласти тротуари гранітною бруківкою, влаштувати зовнішнє освітлення з галогеновими лампами та світлодіодами, засіяти газони.

Роботи фінансують спільно з державного та місцевого бюджету.

Власниками фірми «Мур» є Петро Обіход, Микола Горбатюк, Ігор Козловський. Відомо, що Ігор Козловський входив до складу ради підприємців при вінницькому міському голові Володимирі Гройсмані, якого місяць тому було призначено міністром регіонального розвитку. Компанія регулярно виграє будівельні тендери у Вінниці, за останні шість років фірма отримала держзамовлень на 106,96 млн грн.

Єдиним конкурентом «Муру» було ВКП «Спецстрой», яке заснував заснував Сергій Воронін. За останні п’ять років фірма виграла на Вінниччині тендерів на 44 млн грн.