Свита Кернеса розіграла 760 тисяч на охорону інституту Нацбанку
04.04.2014   //  

Харківський інститут банківської справи університету банківської справи Національного банку України 28 березня уклав угоду з ТОВ «Безпека-Сервіс» на послуги охорони. Вартість угоди складає 763 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про охорону навчального корпусу, гуртожитку, навчально-лабораторного комплексу, території та ін. Підрядник має надати послуги фізичної охорони та за допомогою пульту централізованого спостереження.

Фірма «Безпека-Сервіс» належить ТОВ «Консалтинговий центр право та аудит», яким володіють Тетяна Дзіна і ПП «Стандарт» Вікторії Жаркової.

Єдиним конкурентом на торгах з різницею пропозицій 3% було ТОВ «Охорона-Рубіж», зареєстроване на ТОВ «Орбітон», яким володіють Саркіс і Ваган Симов’яни.

За держреєстром, телефон фірми «Орбітон» (057-714-88-12) такий самий, як у ПП «Стандарт», співвласника підприємства «Безпека-Сервіс». Директором «Охрана-Сервіс» є Попов Олександр Анатолійович, який займає аналогічну посаду у вищезгаданому ПП «Стандарт».

Ваграм Симов’ян був співзасновником Асоціації працівників професійних охоронних структур в Харківській області разом із заступником мера Харкова з питань сім’ї, молоді та спорту Олександром Поповим. Сьогодні асоціація значиться як припинена. Головою ліквідаційної комісії була вищезгадана Тетяна Дзіна.

Відомо, що заступник мера Попов має власну охоронну фірму «Інекс» і володіє збройним заводом «Латек».