«Холостяк» з СТБ заробляв мільйони на розпилі рекламних тендерів Каськіва і свого брата
01.04.2014   //  

2058a-00000Зірка телевізійного шоу «Холостяк» Костянтин Євтушенко є співвласником ТОВ «Вістка», яке у 2011 році отримало 1,87 млн грн. за виготовлення рекламної продукції для Держагентсва інвестицій Владислава Каськіва. Про це пише Дмитро Гнап у блозі на «Українській правді».

Телевізійний «холостяк» є братом нового голови Держагентства інвестицій Сергія Євтушенка. Він раніше був заступником Каськіва і знайомий з ним по спільній роботі у партії «Пора».

«Сергій Євтушенко був головою координаційної ради проекту LNG-термінал. Не виключено, що саме він підбирав іспанського лижного інструктора на роль великого зарубіжного інвестора», – пише Гнап.

Фірма «Вістка», співзаснована Костянтином Євтушенко раніше отримала від агентства Каськіва 1,87 на друк брошур, що рекламують інвестиційну привабливість України.

«А ще двом компаніям, пов’язаним з братами Євтушенко і друзями Каськіва, агентство відвантажило 29 мільйонів гривень на рекламу українських перспектив для інвесторів. Так що, всі бізнес-перемоги і ділові успіхи телехолостяка Євтушенко тісно пов’язані з державним статусом його брата. Не питайте, чи було зроблено реклама за перелічені державою гроші. На кілька письмових запитів я так і не отримав зрозумілої відповіді від підлеглих Каськіва і Євтушенка», – вказує журналіст.

Партнерами Євтушенка по «Вістці» на момент отримання підряду Держагенства був депутат Васильківської райради від партії «УДАР» Роман Жорін та Вадим Кастеллі, особистий перекладач з англійської Віктора Януковича.

При цьому Костянтина Євтушенка на публіці презентують як бізнесмена, власника інвестиційної компанії «Merit Investment Group».

«Поспішаю засмутити прихильниць краси та життєвого успіху Костянтина. Ніякої великої інвестиційної компанії немає. Можете зайти на її сайт: http://www.merit.com.ua або зателефонувати за її телефонами, які можна знайти в Інтернет-архіві. Відповіддю буде або тиша або «тут таких немає», – вказує Гнап.