Центр зайнятості в Антрациті підрихтують на 7 мільйонів, дружину СБУшника відхилили
28.03.2014   //  

Луганський обласний центр зайнятості Державного центру зайнятості Мінпраці та соцполітики України 20 березня уклав угоди з ПП «Будівельна компанія «СД-Строй» на реконструкцію будівлі Антрацитівського міськрайцентру зайнятості. Вартість угоди складає 6,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Техзавданням передбачено демонтажні роботи і розбирання конструкцій, облаштування дворових сходів, ремонт підпірних стін, ремонт фасаду, покрівлі, підлоги, заміна вікон і дверей, опоряджувальні роботи, утеплення горища і димаря, прокладання побутових мереж, благоустрій і озеленення території та ін. У договір також включено придбання електричного устаткування і його монтаж.

Власником «БК «СД-Строй» є луганчанин Владислав Соболєв.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Укрбілд-2012» Сергія Когана.

Дешевшу на 13% пропозицію ТОВ «Оскар» відхилили через невідповідність кваліфікаційним критеріям, також учасник не надав забезпечення пропозиції конкурсних торгів, як того вимагав замовник у розмірі 60 тис грн. Власницею фірми «Оскар» є Світлана Гордідан, дружина Романа Гордідана, відомого як заступник начальника відділу Управління Служби безпеки України в Луганській області.