Депутат Яценюка за 1,7 мільйона пратиме медичну білизну, дешевшого «регіонала» викинули
26.03.2014   //  

ТОВ «Євро клін» 3-6 березня отримало підряди медичних закладів Львова на послуги прання протягом 2014 року. Загальна вартість угод складає 1,70 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Львівська обласна клінічна лікарня заплатить 0,97 млн грн. за прання медичної білизни протягом року в обсязі 120 000 кг.

Ще 0,73 млн грн. компанія отримає за прання від КЗ «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». Підрядник має випрати білизну з крохмалем – 5040 кг, білизну без крохмалю – 45450 кг, білизну особливо забруднену – 36450 кг, медичний одяг – 3060 кг.

Доставка і навантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються коштом виконавця.

Власником «Євро клін» є Роман Дрінь, депутат Чернівецької міськради від партії «Фронт змін». За даними «Віснику державних закупівель» ця фірма отримує замовлення з 2012 року і відтоді виграла тендерів на суму 7,81 млн грн.

Єдиним конкурентом на обох торгах було ТОВ «Медклін», власниками якої є Галина Звір, Олег Ковальський і Марія Стихарчук.

Дешевші пропозиції ТОВ «Струмок» відхили через невідповідність вимогам щодо дезінфекції білизни та технічним вимогам, визначеним замовником, також була відсутня довідка, що представники фірми не засуджені за злочин, вчинений з корисливих мотивів. Співвласниками фірми «Струмок» є Оксана Янцюк і Василь Янцюк, депутат Надвірнянської міської ради від Партії регіонів.