Стоматологи заплатять 2 мільйони за оренду друзям партнера Кернеса
19.03.2014   //  

КЗОЗ «Харківська міська стоматологічна поліклініка №8» 3 березня уклала угоду з ТОВ «Гельд» на послуги оренди нерухомості. Вартість угоди складає 2,10 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про оренду протягом року приміщення площею 1287,4 кв.м в Ленінському районі Харкова, детальніша адреса не вказана.

Тендер проведено за процедурою закупівлі в одного учасника через відсутність альтернативи. Замовник повідомив, що в комунальній власності громади Ленінського району Харкова відсутні приміщення, придатні для розміщення поліклініки. Також сказано, що приміщення, яким володіє ТОВ «Гельд», було спроектоване і збудоване від розміщення поліклініки.

Фірма «Гельд» заснована 2 жовтня 2013 року Олександром Коровкіним і ТОВ «Франко» Віталія Печури та Галини Давидової.

Віталій Печура також входить до складу засновників ТОВ «Діамант 2006», директором і співвласником якого є Анатолій Челобітчиков – партнер мера Харкова Геннадія Кернеса по ТОВ «Рівлад, ЛТД». Крім того, компанія «Гельд» вказала у тендерній документації такий номер телефону (057)731-28-26, який у держреєстрі вказаний контактним для «Діамант 2006».