Аульський водогін ще на півмільйона підрихтує оточення екс-директора водогону
14.03.2014   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 28 лютого уклав угоду з ТОВ «Альк» на капітальний ремонт ділянки магістральних трубопроводів КП ДОР «Аульський водовід» ПК 130-ПК 132. Вартість угоди складає 0,51 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Технічне завдання по закупівлі не оприлюднене. Роботи мають провести у 2014 році коштом державного бюджету.

ТОВ «Альк» належить Тетяні Коротенько і Тетяні Піроговській. У «Віснику державних закупівель» від 2008 року опубліковано дані про підряди цієї фірми на суму 39,06 млн грн.

Від заснування фірми у 2010 році і протягом 2012 року співвласником фірми був Євгеній Косой.

Відомо, що Євгеній Косой є директором компаній «Інфарм.» і «Солар Квант» Олени Узлової.

Олена Узлова є співзасновницею ТОВ «Науково-дослідний інститут прикладної екології та охорони рослинного світу», у числі засновників якого є також Костянтин Орел, директор «Дніпроводоканалу», депутат Дніпропетровської міської ради від Партії регіонів, екс-директор КП «Аульський водовід».

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Автобудцентр» Анатолія Попова.

Відомо, що в кінці минулого року «Альк» вже отримувала підряд на ремонт магістральних водопроводів «Аульського водоводу» вартістю 11,75 млн грн. тоді єдиним конкурентом на тендері також виступило ПП «Автобудцентр».

З вересня 2012 року проти КП «Аульський водовід» порушено судове провадження у справі про банкрутство.