Тезки розпиляли 36 мільйонів на добудову сільської школи біля Мукачево
12.03.2014   //  

Мукачівська районна державна адміністрація 24 лютого уклала угоду з ТОВ «Група Компаній Енергомонтаж» на будівельні роботи для загальноосвітньої школа на 510 учнів І-ІІІ ст. на вул. Фрідяшівська в селищі Кольчино. Вартість угоди складає Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансуються з державного і місцевих бюджетів. Будівництво планується закінчити до 2016 року. Кольчинська школа є діючою і в ній навчаються 396 учнів.

Окрім будівельних робіт і влаштування побутових мереж, у вартість договору також включено придбання меблів, обладнання для класних приміщень, спортзалу та їдальні, світильники та ін.

«Група Компаній Енергомонтаж» належить львів’янину Сергію Калєйнікову.

Єдиним конкурентом на торгах була львівська фірма КВП «Енергомонтаж», співвласниками якого є В’ячеслав Фоломеєв і Юрій Матала.

Згідно з протоколом розкриття пропозицій КВП «Енергомонтаж» пропонувало виконати роботи на 4% дешевше, однак замовник обрав підрядником іншу фірму. Відомо, що оцінка пропозицій включала загальну вартість (90 балів) і досвід виконання аналогічних робіт (10 балів).