Свита Кернеса розпиляла чверть мільйона на охорону центру для безробітних
10.03.2014   //  

Харківський міський центр зайнятості Державного центру зайнятості Мінсоцполітики України 25 лютого уклав угоду з ТОВ «Безпека-Сервіс» на послуги охорони. Вартість угоди складає 0,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Підрядник має забезпечити 14688 годин охорони протягом року. Планується встановити два цілодобових пости.

Фірма «Безпека-Сервіс» належить ТОВ «Консалтинговий центр право та аудит», яким володіють Тетяна Дзіна і ПП «Стандарт» Вікторії Жаркової. Першозасновниками фірми були Олексій Виногородський і Олександр Кравченко.

Відомо, що Тетяна Дзіна у свій час була зареєстрована за однією домашньою адресою з Вірою Поповою, яка є директором ТОВ «Пульт-Город», що було єдиним конкурентом на торгах з різницею пропозицій 1%.

Кінцевим власником «Пульт-Город» є ТОВ «Охорона Гарант» Олексія Виногородського і Олександра Кравченка.

«Охорона Гарант» зареєстрована за однією адресою (Харків, вул. Р.Ролана, 12) з переможцем тендеру «Безпека-Сервіс». Також у тендерній документації «Безпека-Сервіс» вказала номер телефону, який, за інформацією держреєстру, є контактним для «Охорона Гарант» – (057) 754-67-73. Цим же телефоном користується і ТОВ «Охрана-Сервіс» родини Симов’янів, які контролюють харківський банк «Грант». Директором «Охрана-Сервіс» є Попов Олександр Анатолійович, який займає аналогічну посаду у вищезгаданому ПП «Стандарт».

Ваграм Симов’ян є співзасновником Асоціації працівників професійних охоронних структур в Харківській області разом із заступником мера Харкова з питань сім’ї, молоді та спорту Поповим Олександром. Також Попов має власну охоронну фірму «Інекс» і володіє збройним заводом «Латек».