Мінкурортів роздало ще 700 тисяч на рекламу туризму в Криму, після чого російські війська зірвали сезон
06.03.2014   //  

Міністерство курортів і туризму АР Крим 13-18 лютого уклало низку угод на проведення заходів та інформаційно-методичних турів. Загальна вартість угод складає 730 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

РП «Кримське курортно-туристичне агентство» Міністерства курортів і туризму АР Крим отримає 390 тис грн. за проведення інформаційно-методичних турів для представників турбізнесу, промислових підприємств та профспілок, ЗМІ, лікарів з України та іноземних держав.

Зокрема на лютий 2014 року був запланований п’ятиденний тур для представників турбізнесу, промислових підприємств та профспілок,  лікарів з України та іноземних держав на 100 осіб за маршрутом Євпаторія – Саки – Алушта – Ялта. Для представників ЗМІ – на 20 осіб, 5 днів, маршрут Євпаторія – Саки – Алушта – Ялта.

У травні 2014 року – тур для представників ЗМІ. Розрахований на 20 осіб, протягом 5 днів, маршрут Євпаторія – Саки – Алушта – Ялта. У жовтні 2014 року – тур для представників турбізнесу, промислових підприємств та профспілок,  лікарів з України та іноземних держав. Розрахований на 60 осіб, протягом 5 днів,  маршрут Феодосія – Судак – Алушта – Ялта.

Ще 91 тис грн. РП «Кримське курортно-туристичне агентство» отримало за проведення республіканського конкурсу «Калейдоскоп чудес Криму» в лютому і всеукраїнського конкурсу оцінки якості внутрішнього туризму «Ukrainian Travel Awards» у вересні-жовтні.

ПП «Центр музейних технологій та етно-культурного туризму» Лади Сахарової заплатять 250 тис грн. за організацію заходів у лютому: Міжнародного Чорноморського туристичного форуму, Міжнародного форуму «IT-технології в туризмі, Workshop  для туроператорів України та зарубіжних країн. У травні мають провести Міжнародний форум  готельної анімації в сфері туризму

Раніше, 5 лютого Міністерство курортів також уклало угоду на 1,12 млн грн. для забезпечення участі АРК в міжнародних спеціалізованих туристичних виставках, ярмарках, біржах, фестивалях та інших міжнародних заходах.

Нагадаємо, 26 лютого у Сімферополі почались заворушення. Проросійсько налаштовані громадяни захопили місцевий парламент, на півострові активізувались війська російського контингенту. Також з’явилася інформація, що росіяни відмовляються від туристичних поїздок у Крим.