Син екс-начальника облавтодору отримав 8 мільйонів на чищення вулиць
02.03.2014   //  

Департамент комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради 18 лютого уклав низку угод на послуги очищення автошляхів, благоустрою і догляду за зеленими насадженнями. Загальна вартість угод складає 10,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовлено на перше півріччя 2014 року за рахунок місцевих бюджетів.

Найбільший підряд на утримання доріг вартістю 7,50 млн грн. отримає «Торонадо-Л.Т.Сервіс».

Передбачено очищення проїжджої частини, бульварів та скверів від сміття, підмітання і миття доріг, очищення сміттєвих урн і контейнерів, регулювання кількості безпритульних тварин, охорону об’єктів.

Власниками «Торонадо-Л.Т.Сервіс» є дніпропетровці Сергій Банкожитенко, Олександр Ковалевський і Олександр Дзюба. До лютого 2011 року співвласником цієї фірми був Тарас Палій, син колишнього гендиректора ДП «Дніпропетровський облавтодор».

ТОВ «Века Пром Груп» дніпропетровця Євгенія Безчастного отримає 0,50 млн грн. на встановлення, ремонт і фарбування пішохідних огорож.

Ще 2,00 млн грн. отримає КП «Міськзеленбуд Дніпропетровської міської ради». Йдеться про висадку дерев і кущів, обрізування дерев і звалювання тощо.