«Регіонал» за 7 мільйонів відремонтує сільський дитсадок і амбулаторію
28.02.2014   //  

СТзОВ «Надія» 21 лютого отримала підряди на добудову ДНЗ «Веселка» і будівництво лікарської амбулаторії у Глибоцькому районі Чернівецькій області. Загальна вартість угод складає 7,24 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них 4,08 млн грн. заплатять з добудову приміщень на дві групи дитячого навчального закладу «Веселка» по вул. Головній 57-а в с. Валя Кузьмина Глибоцького району.

Ще 3,16 млн грн. буде коштувати будівництво лікарської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини в с. Грушівка Глибоцького району.

Заплановані загальнобудівельні роботи, встановлення вікон і дверей, внутрішнє опорядження, влаштування побутових мереж, благоустрій території.

Директором СТзОВ «Надія» є Василь Бічер, депутат Чернівецької обласної ради, раніше був членом фракції Партії регіонів, яка нещодавно оголосила про свій розпуск. Власниками записані доньки Василя Бічера – Інна та Ірина.

Раніше СТзОВ «Надія» опинялося у центрі скандалів щодо утеплення об’єктів соціальної сфери за «кіотські гроші» у 2012 році, а також щодо розкрадання повіннєвих коштів у 2008 році.

Конкурентами на торгах були ПП «НВФ «Капітал» Миколи Костиняка і ПП «Буковина Майстер Плюс» Георгія Шкробанця, депутата Глибоцької районної ради від партії «Наша Україна».