Водоканал Бойка замовив заводу Фірташа каналізаційні послуги на 15 мільйонів
25.02.2014   //  

ТОВ «Таун Сервіс» 31 січня уклало угоду з ПрАТ «Северодонецьке об’єднання Азот» на послуги каналізаційні. Вартість угоди складає 15,12 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовлено на 2014 рік у розмірі 6 000 000 м.куб.

Тендер проведено за процедурою закупівлі в одного учасника у зв’язку з відсутністю конкурентів, бо «Северодонецьке об’єднання Азот» займає монопольне становище на ринку.

У 2009 році ТОВ «Таун Сервіс» отримало у концесію майновий комплекс КП «Сєвєродонецькводоканал». Також представники компанії заявляли про бажання взяти в концесію водоканали Лисичанська і Рубіжного.

Власником «Таун Сервісу» є ТОВ «Хімічно-промисловий альянс», яким володіє кіпрський офшор «Діренс Вентурес Лімітед» і Антон Чернецов. Раніше засновниками «Таун Сервісу» напряму були Антон Чернецов і «ДВ Корпорейшн Лімітід», яка контролюється оточенням Юрія Бойка. Батько Антона Чернецова Олександр Чернецов є головним інженером Рубіжанського казенного заводу «Зоря», яким раніше керував нинішній віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко.

Також «Хімічно-промисловий альянс» володіє ТОВ «Лисичанська вода», яке отримало у концесію «Лисичанськводоканал», ТОВ «Вода Рубіжанська», ТОВ Білоцерківвода – тримає у концесії «Білоцерківводоканал».

За даними «Економічної правди», 13 лютого на сесії Білоцерківської міської ради мало розглядатись питання концесії білоцерківської тепломережі і основними претендентами називають те ж угруповання, що стоїть за концесією «Білоцерківводоканал».

Власником «Северодонецького об’єднання Азот» є кіпрська компанія «Остхем Венчерс Лімітед», що контролюється Дмитром Фірташем.