Львівський клерк Януковича-Ющенка отримає 2 мільйони на центр безпритульних тварин
25.02.2014   //  

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради 11 лютого уклав угоду з ТОВ «Еком» на ремонт стерилізаційно-ветеринарного центру по вул.Промислова, 56. Вартість угоди складає 1,80 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансуються за рахунок міжнародної технічної допомоги в межах Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2007 — 2013 рр. у рамках проекту «S.O.S. – безпечне співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ» та кошти місцевого бюджету.

Заплановані будівельні роботи, заміна вікон і дверей та внутрішнього опорядження, сантехніки, облаштування інженерних мереж та ін. Біля будинку мають оновити покриття проїздів, огородити територію.

Фірму «Еком» зі статутним капіталом 375 грн. заснували Маркіян і Нестор Дацишини.

Маркіян Дацишин ще минулого року очолював управління забезпечення зв’язків з Верховною Радою і Кабінету міністрів Адміністрації Президента. Він працював у президентській адміністрації і за часів Віктора Ющенка, а до того був заступником директора «Недержавного аналітичного центру «Інститут реформ», який пов’язують з Іваном Васюником і Віктором Пинзеником.

Нестор Дацишин був депутатом Львівської міськради у 2002-2006 рр.

Їх батько, Богдан Дацишин з жовтня 2001 по 2002 рік працював директором Держдепартаменту електроенергетики Міністерства палива та енергетики, був в.о. першого віце-президента НАЕК «Енергетична компанія України».

З часу заснування «Віснику державних закупівель» у 2008 році було опубліковано дані про підряди «Екому» на 25,45 млн грн., усі у Львові.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було ТОВ «Проспер Вінд», яким володіють Галина Суховолець, Світлана Цікалишин і Лілія Дмитришин.