Вищий госпсуд за 2 мільйони найняв донецького підприємця прибирати свій офіс
22.02.2014   //  

Вищий господарський суд України 14 лютого уклав угоду з донецьким підприємцем Дмитром Афанасьєвим на послуги прибирання будівлі протягом 2014 року. Вартість угоди складає 2,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про приміщення за адресою м.Київ, вул. О.Копиленка,6. Адмінбудівля суду складається з двох комплексів: восьмиповерховий і одинадцятиповерховий будинки. Сумарна площа приміщень 9 529 м2, площа зовнішньої території – 2 846 м2.  Зокрема йдеться про утримання 41 санвузла, 43 раковин, 66 унітазів, 28 пісуарів, 10 душових кабін.

Передбачено щоденні послуги двірник у теплу і холодну пору року, окремого робітника для висадки і догляду зелених насаджень, столярів для ремонту меблів, вікон і дверей, слюсарів-сантехніків, двох працівників з комплексного обслуговування адміністративного будинку, завдання яких навантаження і вивантаження вантажів, що потребують обережності (скла, бутлів з ​​водою, товарів тощо) та власне прибиральників.

Конкурентами, допущеними до торгів, були вінницький підприємець Ірина Сидоркова і вінницьке ПП «КлінЕксперт» Андрія Лукіна, яке отримувало цей підряд минулого року.

Нагадаємо, що на перетині бульв. Дружби Народів та вул. Старонаводницької у Печерському районі м. Києва мають звести новий офіс для Вищого господарського та Вищого адміністративного судів України. Загальна вартість будівництва складає 1,10 млрд грн.