У чергового регіонала виявили віллу на іспанському узбережжі і квартиру в Барселоні
21.02.2014   //  

Народний депутат партії регіонів Ігор Шаров виявився власником вілли в Іспанії ціною в 5 млн євро, пише на «Українській правді» Сергій Лещенко.

У віллі площею 876 кв. м у містечку Емпуріабрава (неподалік від Жирони) мешкає син депутата від першого шлюбу Максим. Власником нерухомості є сам Ігор Шаров та його дружина Вікторія Шарова. Об”єкт місцевий ріелтор оцінив у 5 мільйонів євро. У реєстраційних документах вказано податковий номер Шарова в Іспанії N.I.E. X07929964R

Шаров подав документи на введення в експлуатацію свого палацу на узбережжі Середземного моря через три тижні після того, як український уряд відмовився від євроінтеграції.

Будувати віллу Шаров почав десять років тому. Куплено було 3 будинки, один біля одного. Перший – приблизно у 2003 році, потім кожних 2 роки він купував інші. Згодом їх розвалили, а на їх місці збудували один великий маєток

«Підійшовши до будинку, ми побачили, що там йдуть будівельні роботи. Будинок омивається головним канал, що проходить через усю Empuriabrava. Агент з нерухомості розповів нам, що власником будинку є “один український сеньйор, який має купу бізнесу в Іспанії», пише видання.

Окрім будинку на морському узбережжі, в Барселоні Шаров є власником квартири номер 4 за адресою Carrer de la Diputació, 249 в Барселоні. Площа помешкання – 90 метрів плюс місце в паркінгу. Придбано помешкання було 20 вересня 2011 року.

У декларації про доходи Шарова за 2011 рік немає інформації про жодну іспанську нерухомість.

Нагадаємо, що раніше журналісти виявили у відомого регіонала, теперішнього губернатора Черкаської ОДА Сергія Тулуба дві дачі в іспанській Марбельї.

b0261-sharov1      011b2-sharov4