Соколов заплатить мільйон за утримання міських туалетів
16.02.2014   //  

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради 31 січня уклало угоду з КП «Автотранспортне підприємство 2528» Чернігівської міськради на послуги утримання міських туалетів. Вартість угоди складає 0,90 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено щоденне вологе прибирання приміщень. Підлога та санітарно-технічні обладнання в туалетах повинні митись гарячою водою із застосуванням миючих і дезінфікуючих засобів.

Утриманню підлягають один наземний (біля Алеї Героїв) та три підземні міські туалети (по вул.Горького, 2, у центральному парку культури і відпочинку, біля кінотеатру ім.Щорса) загальною площею 369,85 м2, які мають централізоване водопостачання, водовідведення та  освітлення і чотири неканалізовані туалети на кінцевих зупинках громадського транспорту, облаштовані вигрібними ямами. Централізоване опалення мають три підземні туалети.

У 2013 році Виконком Чернігівської міськради виділив 1,16 млн грн. на утримання міських туалетів. Тоді місцевий журналіст опублікував фото, в якому стані утримуються міські туалети Чернігова. Відомо, що минулого року в Чернігові було на один підземний туалет більше і площа прибирання з минулого року зменшилася на 326,05 м2.