«Київводоканал» купив хімії на 34 мільйони
08.02.2014   //  

ПАТ «АК «Київводоканал» 24 січня за результатами тендеру уклало угоду з ПП Торговий дім «Кодіс-Сервіс» на постачання коагулянту на суму 33,83 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено 17 000 тонн шматкового сірчанокислого алюмінію з вмістом не менше 16% AL2O3. Тендерна ціна склала 1 990 грн./т, так само, як і минулого року.

Фірма «Кодіс-сервіс» зі статутним капіталом 181 тис грн. наразі зареєстрована на Олександра Меженського. У попередні роки компанія неодноразово змінювала адресу реєстрації, засновників та директорів.

Фірма уперше виграла державний тендер минулого року – це також було замовлення «Київводоканалу» на сірчанокислий алюміній на загальну суму 30 млн грн., пізніше цій же компанії замовляли коагулянт «Полвак» на 15 млн грн.  Окрім цих тендерів від «Київводоканалу» жодного іншого «Кодіс-Сервіс» не вигравав.

Єдиним конкурентом фірми було дніпропетровське ТОВ «Торговий будинок «Аква-Холдинг». Власниками фірми є Сергій Астахов і ТОВ з іноземними інвестиціями «Євроленд», чиїми власниками є Сергій Захаренко і компанія «Гранд Стар ЛЛК» (США, Делавер). За останні п’ять років «Аква-Холдинг» виграв аналогічних тендерів на постачання хімікатів на загальну суму 71,80 млн грн.