«Донбасенерго» заплатить мільйон за захист від пожежі партнерам «регіоналки»
02.02.2014   //  

ПАТ «Донбасенерго» 15 січня уклало угоду з ТОВ «А.Б.Легіон» на виконання комплексу робіт по протипожежним заходам для енергоблоку ст.№12 Старобешівської ТЕС. Вартість угоди складає 0,80 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають виконати до 28 лютого 2014 року.

Передбачена розробка робочого проекту, виготовлення, придбання, поставку, демонтаж та монтаж нового обладнання, комплекс пусконалагоджувальних заходів та введення в експлуатацію.

Фірма «А.Б.Легіон» належить ТОВ «Донецька управляюча компанія» Віктора і Домініки Кленіних, які є засновниками ГО «Донецька обласна спілка рекламістів» з Оксаною Савкіною, депутатом Донецької міськради від Партії регіонів.

Директор «А.Б.Легіон» і «Донецької управляючої компанії» Володимир Панкратов також обіймає посаду посаду керівника у «ТОВ Ресурс-7» Олександра Адамова, депутата Донецької міськради від Партії регіонів.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Благос Інженірінг», яким володіють Гайк Василян, Сергій Васильєв і Роман Медведєв.

Нагадаємо, у серпні 2013 р. компанія «Енергоінвест холдинг» екс-нардепа від Партії регіонів Ігоря Гуменюка придбала у держави 60,8% акцій «Донбасенерго» за 718,92 млн грн.