На утримання доріг в регіонах розтендерили ще мільярд з чвертю
28.01.2014   //  

Служби автодоріг Харківської, Луганської, Житомирської, Херсонської областей і АР Крим 9-17 січня уклали низку угод на поточний ремонт і експлуатаційне утримання шляхів на суму 1,24 млрд грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Служба автомобільних доріг у Харківській області уклала угоди з ДП «Харківський облавтодор» на утримання доріг загального і місцевого значення на суму 639,17 млн грн.

Служба автомобільних доріг у Луганській області уклала угоди з ДП «Луганський облавтодор» на ремонт і утримання доріг державного і місцевого значення на суму 286,00 млн грн.

Служба автомобільних доріг у Житомирській області  підписала договори з ДП «Житомирський облавтодор» на утримання доріг державного і місцевого значення на суму 155,91 млн грн.

Служба автомобільних доріг в АР Крим підписала договір з ДП «Кримавтодор» вартістю 120,00 млн грн. на утримання доріг державного значення і поточний ремонт і утримання доріг місцевого значення.

Служба автомобільних доріг у Херсонській області уклала угоди на з ДП «Херсонський облавтодор» вартістю 40,00 млн грн. на зимове утримання і ремонт земляного полотна, дорожнього одягу, покриття, штучних споруд, аварійні роботи, послуги з технічного нагляду.

З урахуванням цих закупівель від початку 2014 року вже проведено тендери на утримання доріг в регіонах на 2,13 млрд грн.