Акваторію Новоазовська за 2,4 мільйони чиститиме «прокладка»-новачок
17.01.2014   //  

Новоазовська районна державна адміністрація Донецької області 21 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Систем Екшн Груп» на розчистку від мулових відкладень, покращення технічного стану та благоустрій прибережної акваторії Азовського моря в районі Новоазовського міського пляжу. Вартість угоди склала 2,44 млн грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Акваторію приводитимуть до ладу  упродовж 14 місяців коштом держбюджету. За цей час мають здійснити розчищу вальні й днопоглиблювальні роботи, укласти береговий пульпопровід,  залужити й заліснити  гідровідвал після закінчення будівництва.

Власниками «Систем Екшн Груп»  є донеччанин Сергій Козюкевич і харків’янин Олександр Пишкін. Компанія заснована у листопаді 2012 р., має 14 тис грн. статутного капіталу, тендерів раніше не вигравала.

Єдиним конкурентом фірми було ТОВ «КП Комунекоресурси» Олександра Макаркіна, засноване в грудні 2010 р. зі статутним капіталом 922 грн. За час існування виграло тендерів на 16,34 млн грн.