Юра Єнакіївський будує власне «Межигір’я» – він матиме найбільший маєток у Кончі-Заспі (фото)
16.01.2014   //  

Карта-схемаНародний депутат Юрій Іванющенко, відомий як «смотрящий» президента Віктора Януковича завершує будівництво маєтку у Кончі-Заспі. Про це журналісту телепрограми «Наші Гроші» повідомили будівельники.

Будівництво розпочали 2012 на території, яку раніше вкривав ліс. Її площа становить понад 35 гектарів.

Огляд карти показує, що це – найбільший приватний маєток у всій Конча-Заспі. Площею він поступається лише «Межигір’ю» Віктора Януковича, яке займає три ділянки загальною площею 140 га.

Більшу частину обійстя Іванющенка оточено 5-метровим парканом. За парканом розмістились: вже добудована адміністративно-офісна будівля (при в’їзді), центральний будинок, кіно-концертна зала, картинна галерея, сад з декоративних рослин, три штучних озера та причал.

Поблизу води вже зведено двоповерховий будинок з деревини «Хонка», який обсаджено рослинами та обставлено скульптурами.

Площа центрального палацу з флігелями складає за оцінками будівельників 8000 кв.м. При цьому будинок має усього два поверхи з мансардою.

Наразі кілька об’єктів добудовуються, ведуться фасадні роботи та вистеляються плиткою доріжки. На території працюють близько сотні чоловік. Частина робітників проживає у «містечку» з трейлерів та контейнерів, розбитому біля центрального в’їзду.

Нагадаємо, дружина Юрія Іванющенка та його товариш Юрій Шумаков (відомий як «Шумак») також збудували п’ять житлових будинків у селищі Восход у Криму поряд з «Чайним будинком» Віктора Януковича.

Більше подробиць, а також відеоекскурсію маєтком Юрія Іванющенка дивіться скоро у програмі «Наші гроші».

забор дом центр ноябрь

дом флигель ноябрь

картинная галерея (ноябрь) Хонка

киноконцзал ноябрь