Охоронці «Межигір’я» Януковича взяли участь у розпилі 6,5 мільйонів водоканалу
15.01.2014   //  

e60634b-grosser1ПАТ «АК «Київводоканал» 3січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Армант» на послуги охорони вартістю 6,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Упродовж року фірма охоронятиме приміщення та об’єкти водоканалу:

– Головний офіс (вул. Лейпцизька, 1а)

– Бортницька станція аерації

– Розрахунковий департамент (вул. Електротехнічна, 16)

– Адмінбудівлі департаментів експлуатації водопровідного та каналізаційного господарств (вул. Алішера Навої, 1).

– Санаторій-профілакторій «Хвиля» (урочище Калпитська казарма, 1).

– Автоколона (вул. Писаржевського, 8).

– Автоколона (вул. Військовий проїзд, 6).

– Об’єкт незавершеного будівництва (перезрестя вулиць Милославська та Лисківська)

Фірма «Армант» зареєстрована в лютому минулого року, раніше тендерів не вигравала. Власником компанії є Григорій Васильович Придибайло. Людина з таким ПІБ у 2001-2013 р. очолювала Громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Рубіж»-1.

Єдиним допущеним до участі конкурентом фірми «Армант» стало ТОВ «Гроссер», власником котрої є Олександр Марусенко, а директором – Анатолій Кобилинський, депутат Вишгородської райради від Партії регіонів. Навесні минулого року стало відомо, що «Гроссер» охороняє Межигір’я: автівки з логотипом охоронної фірми були помічені припаркованими всередині резиденції.

Окрім цих двох фірм участь у тендері намагалися взяти ще дві компанії, які пропонували надавати охоронні послуги у декілька разів дешевше. ТОВ «Спецінформ Безпека» пропонувало ціну 1,70 млн грн., а ТОВ «Група компаній «Вектор» – 2,64 млн грн. Першу фірму відхилили за невідповідно промаркований пакет і неправильно оформлену довідку, а другу – за неправильно завірену копію довідки ЄДРПОУ.