«Регіоналів» оштрафували на копійки за розіграний аукціон з продажу комунального готелю
10.01.2014   //  

Антимонопольний комітет визнав узгодженими дії фірм «Амстор і К» та «Агрохімсервіс-Каховка» при купівлі першого поверху комунального підприємства «Готель «Таврія» у Каховці і оштрафував їх на 1200 грн. і 50 тис грн. відповідно. Про це свідчить постанова Вищого господарського суду України від 25 грудня.

Приміщення першого поверху готелю загальною площею 64,2 кв м були продані на аукціоні на замовлення Каховської міської ради у листопаді 2011 року. Участь в аукціоні взяли лише вказані фірми. Переможцем стало ТОВ «Амстор і К», яке запропонувало за комунальну власність 127,5 тис грн.

У листопаді 2012 року АМКУ встановило, що у цих фірм одні засновники – депутат Херсонської облради від Партії регіонів Леонід Волосковець і депутат Каховської міськради від ПР Євген Сурін.

Директором фірми «Амстор і К» є депутат Каховської міськради від ПР Денис Волосковець, син Леоніда Волосковця.

ТОВ «Амстор і К» і ТОВ «Агрохімсервіс-Каховка» знаходяться за однією адресою – м. Каховка, Семенівське шосе, 3.

За даними місцевих ЗМІ, перед приватизацією готель було відреставровано. Проти часткової приватизації «Готелю «Таврія» протестували працівники підприємства. Вони наголошували, що КП щомісяця отримує близько 40 тис грн. орендної плати, що є фондом зарплати підприємства на два місяці. А продаж частки будівлі може призвести до скорочення штату і зменшення ринкової вартості всього готелю.

Готель «Таврія» знаходиться у Каховці на вул. Карла Маркса,138.