На покращення інфраструктури поряд з маєтком Захарченка “регіоналу” виділили з бюджету 110 мільйонів
25.12.2013   //  

majetokZaha1На розбудову інфраструктури сел Підгірці і Романків Обухівського району Київської області за три роки було проведено тендери на 110,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У жовтні 2013 року ПрАТ «Пересувна механізована колона – 43» отримало підряд вартістю 60,68 млн грн. на реконструкцію  полігону твердих побутових відходів у Підгірцях.

У грудні 2013 року та листопаді 2010 року на ремонт та будівництво нових доріг у Підгірцях було проведено тендери вартістю 20,14 млн грн. і 23,89 млн грн. відповідно. Підряди отримали фірми «Дніпробудсервіс» і «Пересувна механізована колона – 43»

Наприкінці 2010 року «Пересувна механізована колона – 43» також отримала підряд вартістю 5,29 млн грн. на ремонт доріг у Романкові.

Власницею БК «Дніпробудсервіс» є Наталія Сулима з Вишгорода. До кінця 2012 року директором фірми була Світлана Старцева, яка є членом наглядової ради ПрАТ «Пересувна механізована колона – 43», яким володіє Володимир Степанечко, депутат Вишгородської райради від Партії регіонів.

За даними журналістки Тетяни Чорновіл, на межі сіл Романків і Підгірці зараз будуєть маєток для міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Через кілька годин після опублікування фотографій з маєтку Захарченка Тетяну Чорновіл було жорстоко побито. Зараз вона у реанімації.

За даними Держархбудінспекції, дружина міністра Людмила Захарченко оформляла на себе дозволи на зведення будинку у селі Романків по вул. Дубовий гай, 49.

Також у цих селах отримували дозволи на будівництво Ігор Богатирьов та Ірина Акімова, так звуть чоловіка міністра охорони здоровя та першу заступницю глави Адміністрації президента України.

Докладніше про сусідів Захарченка і фотографії з маєтку.