Бубці і нардепу на 15 років віддали ділянку під «Родовід банком»
25.12.2013   //  

Київська міська державна адміністрація надала дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ТОВ «Печерськ-2006» ділянки на вул. Димитрова, 5 у Печерському районі в довгострокову оренду на 15 років.

Йдеться про земельну ділянку комунальної власності громади Києва по вулиці Димитрова, 5 у Печерському районі орієнтовною площею 0,01 га. Ділянка передається в довгострокову оренду на 15 років для експлуатації та обслуговування адміністративно-офісної будівлі та вхідної групи.

Власниками компанії «Печерськ-2006» є Володимир Бринзак, Юхим і Геннадій Вайнштейни, Сергій Бубка, Сергій Мошак і ТОВ «Реноме-2008» (належить В.Бринзаку, С.Бубці, Г.Вайнштейну).

Сергій Бубка – президент Національного олімпійського комітету, а Володимир Бринзак – віце-президент, очолює Федерацію біатлону. Сергій Мошак є народним депутатом від Партії регіонів. Геннадій Вайнштейн відомий як власник віргінської компанії «Вантер холдінгз лімітед», причетний до страхової компанії «Реноме».

По вулиці Димитрова,5 знаходиться однойменний шестиповерховий бізнес-центр «Реноме» і Печерське відділення ПАТ «Родовід банк», власниками останнього були Сергій  і Василь Бубки.

Також за цією ж адресою розміщується офіс туристичної компанії «Воєводино груп», співвласницями якої є Катерина Маршал, Аліна Ракова і Діана Мошак, донька народного депутата Сергія Мошака, який у 2012 році був єдиним власником фірми.

Сергій Мошак походить із Закарпаття і є співголовою групи з міжпарламентських зв’язків з Угорщиною. За інформацією ЗМІ, у липні цього року депутат Мошак просив угорських парламентарів пролобіювати підтримку кандидатури Сергія Бубки на посаду президента Міжнародного олімпійського комітату. Як згодом стало відомо, Сергій Бубка програв вибори, а президентом МОК став Томас Бах (Нічмеччина).