На вулиці розтендерили 17 мільйонів
22.12.2013   //  

Департамент комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради 3-10 грудня уклав низку угод на ремонт і утримання автошляхів міста на суму 16,69 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Переліки вулиць не оприлюднені. Послуги мають надаватись у грудні 2013 року.

ТОВ «Буддоргруп» отримає 9,81 млн грн. на поточний ремонт доріг Дніпропетровська.

Власником «Буддоргруп» є киянин Павло Жовнерчук. До квітня 2012 року фірма належала Ігорю Бабенку з Дніпропетровська.

ТОВ «Торонадо-Л.Т.Сервіс» отримає 5,33 млн грн. за очищення доріг від бруду і снігу та сміття на узбіччях, посипку і встановлення пішохідних огорож та ін.

Ще 1,55 млн грн. на ремонт автошляхів міста дістанеться ТОВ «Українсько-Польське підприємство з ІІ «УПС», яким володіє Тарас Палій, син колишнього гендиректора ДП «Дніпропетровський облавтодор».

Власниками «Торонадо-Л.Т.Сервіс» є дніпропетровці Сергій Банкожитенко, Олександр Ковалевський і Олександр Дзюба. До лютого 2011 року співвласником цієї фірми був Тарас Палій.

Також укладені угоди з КП «Міськзеленбуд» на суму 2,17 млн грн. за послуги з догляду і поточного ремонту зелених насаджень. Ще 1,03 млн грн. заплатять КП «Міськсвітло» за послуги з поточного ремонту, утримання та технічного обслуговування об’єктів вуличного освітлення міста.